Despre Noi

Despre Noi

Amplasata intr-un rai de verdeata si culoare, Pensiunea Balkan Expres reprezinta acea oaza de relaxare care atrage prin conditiile deosebite de cazare, prin posibilitatile variate de petrecere a timpului liber si peisajul mirific care o inconjoara. Deschisa tot timpul anului, pensiunea noastra este baza ideala pentru adevarate aventuri in Carpați. O scurtă călătorie cu mașina de la Pensiunea Balkan Expres oferă acces ușor la o serie de obiective turistice și de agreement din zona:


Cheile Sohodolului

Aventura

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed.

Aprilia Water Park

Distractie

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed.

Manastirea Tismana

Doctrina

Lorem ipsum dolor sit amet, consect adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed.

Constantin Brancusi

Cultura

Casa memoriala si ansamblul sclupturilor marelui artist.

Cei ce sunt fascinati de fotografii vor fi absorbitide peisajul Cheilor, de flora si fauna deosebite pecum si de sălbaticia zonei. In aceste sens, va putem pune la dispozitie ghizi locali, care va pot dezvalui celemai spectaculoase trasee din zona. Spectaculoasele și interesantele formațiuni, săpate în calcar de apa sau de vânt ofera peisaje ce-ti taie respiratia. Pesteri, grote, marmite și tunele prin care se strecoară apa sunt doar o mica parte din ceea ce puteti admira.

Cele mai cunoscute formatiuni de acest gen din Chei sunt Nările, Inelul, Cuptorul și Peștera Gârla Vacii, dar, cu siguranta, nu va veti rezuma doar la acestea. De asemenea, in mai putin de o ora, puteti vizita numeroase cascade impresionante printre acestea si faimoasa cascada Bigar. Cu mai mult de 200 de kilometri de trasee montane, ciclism montan, călărie sipescuit, peste 75 de trasee de alpinism pitonate, pesteri si avene, zona atrageturisti din toate colturile lumii pe tot parcursul anului.

In cazul in care sunteti dornici sa petreceti o vacanta activa, in zona puteti practica urmatoarele activitati: Trekking, Pescuit (raul Sohodol, raul Bistrita, in imediata invecinare), Rafting (raul Jiu, raul Sohodol), Alpinism (pe cheile Sohodolului), Ciclism (pe cheile Sohodolului), Tenis (in Runcu), Baschet (in Runcu), Schi (Ranca: 45 km; Straja: 65 km), Schi fond (in Runcu), Mountain bike(in Runcu). Va asteptam cu o echipa prietenoasa ce va ofera sprijin pe tot parcursul sejurului dumneavoastra.

Testimonials

Our Partners